Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Amstelveen

Adres:

Grutterij 30

1185 ZW Amstelveen

020 - 34 56 430

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade in Amstelveen? Bij ASN wordt u ontzorgt!

Autoschade is al vervelend genoeg!  Bij schadeherstelbedrijf ASN Autoschade Amstelveen nemen de vakmensen u uw zorgen uit handen zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw auto. Ze werken alleen met hoog opgeleide vakmensen voor zowel het schadeherstel als spuitwerk.

 

ASN Autoschade Amstelveen zet u als klant altijd op nummer 1!  Het streven van de medewerkers is om u een opgelucht gevoel  te geven als u de auto  achterlaat. En een glimlach als u de auto weer gerepareerd en gepoetst ophaalt.

 

Specialist en zowel grote en kleine schade

Bij ASN Autoschade Amstelveen herstellen ze alle soorten schades van voertuigen, groot en klein. Ook met tweewielers zoals motorfietsen, bromfietsen en (motor)scooters bent u hier aan het juiste adres. ASN Autoschade Amstelveen is specialist in Quick Repair werkzaamheden, zoals het uitdeuken zonder spuiten, ruitreparatie, reparatie van dashboard en bekleding.

 

Vakwerk betekent aandacht voor details, zo zorgen de medewerkers er hier altijd voor dat uw auto weer perfect wordt uitgelijnd. Ook voor spuitwerk van alle soorten voertuigen - en zelfs boten en houtwerk - bent u hier aan het juiste adres.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Amstelveen beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN Autoschade Amstelveen zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u. Twijfelt u hierover? Vraag naar de voorwaarden hiervoor.

 

ASN Autoschade Amstelveen verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Amstelveen:

 

Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Kudelstaart, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol-Centrum, Schiphol-Zuid, Schiphol-Rijk, Schiphol-Zuidoost en Leimuiderbrug.

naar boven