Naar inhoud
ASN Groep

ASN Autoschade Bert Bloemert Staphorst

Adres:

Westerparallelweg 20

7951 LL Staphorst

0522 - 46 83 39 https://autoschadebloemert.nl/

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

9:00 - 12:00

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade in Staphorst?

Schade aan uw voertuig is altijd vervelend en dat begrijpen de medewerkers van ASN Autoschade Bert Bloemert Staphorst. Daarom ontzorgen zij u van A tot Z. De professionele medewerkers staan altijd voor u klaar en zorgen dat uw auto snel, vakkundig en met de grootste zorg wordt hersteld zodat uw auto weer als nieuw is. De vestiging is een Peugeot erkend schadehersteller. 

 

Herstel in caravans en campers

Het schadeherstelbedrijf is tevens een specialist in het herstellen van caravan en campers. Kleine of grote schades maakt hun niet uit. Zij zorgen er voor dat alles er weer als nieuw uitziet, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt.

 

Betrouwbaar, vakkundig en kostenbewust

ASN Autoschade Bert Bloemert Staphorst is gespecialiseerd in het herstellen van schades aan alle merken auto’s. Reparaties gebeuren kostenbewust.

 

Haal- en brengservice

ASN Autoschade Bert Bloemert Staphorst beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. Dit schadeherstelbedrijf zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Autoschade Bert Bloemert Staphorst verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Staphorst:

 

Broekhuizen, Darp, De Schiphorst, De Wijk, Genemuiden, Grafhorst, Hasselt, Havelte, Havelterberg, IJhorst, IJsselmuiden, Kallenkote, Kampen (Overijssel), Koekange, Mastenbroek, Meppel, Nijeveen, Onna, Rogat, Rouveen, Ruinerwold, Steenwijk, Wanneperveen, Wapserveen, Wilsum, Zuidveen, Zwartsluis.

naar boven