Naar inhoud
ASN Groep

ASN Boschman Wijchen

Adres:

Bijsterhuizen 3011g

6604 LP Wijchen

024 - 85 04 910

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Een deuk, een kras of andere schade in Wijchen?

Autoschade is vervelend, maar geen nood! De gespecialiseerde medewerkers van ASN Boschman Wijchen staan altijd voor u klaar en ontnemen uw de zorgen. De schade wordt vakkundig, snel en kostenefficiënt hersteld, zodat u snel weer op pad kunt met uw eigen auto of bestelwagen.

 

Vakkundige reparaties met Quick Repair

Heeft u kleine deukjes opgelopen door een hagelbui of parkeerschade en is de lak niet beschadigd? Dan kunnen deze schades worden gerepareerd door uitdeuken zonder spuiten. Ook in andere Quick Repair werkzaamheden, zoals spotrepair, dashboard reparatie, ruitreparatie, het herstellen van de bekleding en velgreparatie zijn de medewerkers van ASN Boschman Wijchen gespecialiseerd.

Quick Repair is een kostenefficiënte manier van schade herstellen en hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste reparatietechnieken, waardoor uw auto of bestelwagen er weer als nieuw uitziet.

 

Vervangend vervoer en haal - en brengservice

ASN Boschman Wijchen beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. Dit schadeherstelbedrijf zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. Ook voor uw bestelwagen. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit, waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN Boschman Wijchen verzorgt de haal- en brengservice in de volgende plaatsen rondom Wijchen:

Andelst, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Beuningen, Deest, Dodewaard, Ewijk, Hemmen, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Leur, Nederasselt, Niftrik, Overasselt, Weurt, Winssen en Zetten.

naar boven