Naar inhoud
ASN Groep

ASN De Langen loket Alkmaar

Adres:

Dassenkoog 4

1822 BV Alkmaar

072 - 85 19 908

no-fax

Openingstijden:

Maandag

8:00 - 17:30

Dinsdag

8:00 - 17:30

Woensdag

8:00 - 17:30

Donderdag

8:00 - 17:30

Vrijdag

8:00 - 17:30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Klikt u hier om uitleg te krijgen over het schadeproces.

Even voorstellen

Autoschade in Alkmaar?

ASN De Langen loket Alkmaar biedt de inwoners van de regio Alkmaar extra service en gemak. U kunt altijd terecht om uw auto te brengen. Dit loket biedt ruime openingstijden om u hiervoor in de gelegenheid te stellen. Lukt dit niet? Maakt u dan gebruik van de haal- en brengservice.

 

 

Schadeherstel

De schade aan uw auto wordt hersteld bij ASN De Langen Heerhugowaard. De vakmensen herstellen middels de laatste technieken uw grote of kleine autoschade en zorgen er voor dat u uw auto weer snel en als nieuw terug heeft.

 

 

Haal- en brengservice

Dit schadeherstelbedrijf beschikt over een eigen haal- en brengservice. Het streven is om u zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. In de tussentijd wilt u wel mobiel zijn. ASN De Langen loket Alkmaar zorgt dan ook voor passend vervangend vervoer. De meeste auto- en leaseverzekeringen dekken dit waardoor deze dienstverlening gratis is voor u.

 

ASN De Langen loket Alkmaar verzorgt deze service in de volgende plaatsen rondom Alkmaar:

 

Akersloot, Bergen, Bergen aan Zee, Castricum, De Rijp, De Woude, Driehuizen, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Graft, Groet, Grootschermer, Heiloo, Koedijk, Limmen, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oudkarspel, Oudorp, Schoorl, Starnmeer, Tuitjenhorn, Warmenhuizen, West-Graftdijk, Zanegeest en Zuidschermer.

naar boven